Bara 4 dagar kvar

 
Jag har varit i stugan idag igen och tagit med kläder osv och fått diskmaskinen. Det blev gräsklippning och en hel del annat fix också. Pettson har varit med Philip så jag har haft hjälp med honom och det är superskönt för då hinner jag köra på lite. 
 
 
Nu är jag hemma igen i stora huset, sista 4 dagarna och kommer tömma järnet. Nästan alla skåp är tomma nu och väldigt lite saker kvar. Nu är det ju så mycket lättare med flytten när vi inte ska bo här mer. Jag behöver inte tänka på att alla saker ska vara kvar. Känns fantastiskt bra att vi här nu. 
 
Jag är trött. Inte så att jag är jättesjuk, men det tar på krafterna att hålla på att åka så här, tömma, bära saker och veta vad man har på ett ställe. Framförallt att bära och konka är jag väldigt trött på och aldrig få landa när jag har min hjärntrötthet som behöver vila. Jag jobbar ju också som vanligt men kommer ha det så bra bara jag är på plats.  Allt blir bra, bara några dagar till. 
 
 
Det är bara flytt i mitt huvud nu och får vara så, jag längtar så oerhört mycket efter onsdag där jag vet att jag bor i stugan. Sedan kan jag åka till stora huset och ta med lite när jag klipper gräs osv och göra fint till studenten men jag får vakna och somna vid sjön som blivit vår dröm.
 
Ta hand om er fina ni
 
Kram Lotta 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Bara 4 dagar kvar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *