Svartplommon

Tänk att för 2 år  sedan köpte vi detta huset, för 1.5 år sedan besökte jag den berömda väggen och för 6 år sedan på tisdag fick Elin leukemi. Jag är tacksam och glad att jag under min utmattning lyckas komma tillbaka så pass snabbt att vi lyckas sälja huset, flytta och kunnat jobba hela tiden osv. Våran flytt och sälja huset har funkat men det har inte varit det optimala i en hjärntrötthet. Mitt huvud längtar efter att få bo här så mycket.
På tisdag är en speciell dag på många sätt. Philip flyttar hemifrån, vi flyttar ifrån vårt hus efter 22 år och det är Elins årsdag när hon blev sjuk och bara 1.5 år kvar till friskförklarad. 25 maj verkar vara vår dag på olika sätt. Livet ger och tar. Min högsta önskan framöver är att få vara frisk. Att inte bli drabbad av någon farlig sjukdom. Jag vill leva, jag vill vara med. Det drabbar inte mig tänker man inte vår situation.

Vi har en pusselbit till som funderat mycket på och som vi skulle vilja falla på plats och som vi får veta senast i början på nästa vecka men sedan önskar vi oss ingenting mer än att få vara friska. Vi har allt vi behöver här, vi ska bygga och utveckla framöver men vi har inte bråttom utan kommer göra alllt när vi känner att vi kan och vill. Inga måsten.

Idag är det full fart för mig, packa in djur, packa in grejer, till återvinningen, hämta saker långt bort för ett jobb, ut och gå med en vän och sedan tillbaka hit imorgon för det kommer en diskmaskin. Men sedan så. I helgen ska vi åka och titta på Philip och Julia som ska klä upp sig och visa balklänning, det ska bli så roligt och sedan bara packa ner sonens saker för flytt. Om några dagar är vi i hamn med allt.
Om några dagar är det slut med att packa djur i bilen, flytta saker fram och tillbaka, kolla vad som finns i kylskåp, sköta tvätt och städning på två ställen. Då är det bara att fortsätta tömma och klippa gräset och laga några grejer innan överlämning. Jag har längtat efter den dagen i säkert 1 års tid nu….snart så.
Ha en toppenfin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Svartplommon”

 1. Åh vad härligt att få landa på en plats och slippa ha två ställen att sköta om. Det blir toppen för din hjärna och ditt välbefinnande. Och tänk vad de andra längtar nu till ert gamla hus. Lika mycket som ni längtar. Härlig tanke.
  Kram

 2. Följer dig sedan länge och gläds med er. Att vara frisk betyder allt. Väntar själv på besked. Fortsätt att vara dig själv, det är alltid så gott att läsa dina texter om livet.

 3. Spännande tider ni har allihopa!

  25 maj är också för mig ett datum att minnas. Min pappa fyller år 22 maj-88 på lördag. För fem år sedan tre dagar efter födelsedagen fick han en stroke och sedan dess sitter han i rullstol och har afasi, Jättetrist.
  Man ska verkligen ta vara på alla sk ”trista” vardagar för de är dem man vill uppleva.
  Kramen till dig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *