Däckstolar

Jag har planterat , städat och fixat ganska många jobb idag så dagen sa bara svish. Förr gick jag oroade mig för att bli rastlös men i mitt nya tempo när allt tar lite längre tid behöver jag aldrig oroa mig för det. Jag tycker alltid att jag har för lite tid för allt jag skulle vilja göra.
Jag hoppas på att få mer tid att träffa lite människor framöver när vi inte har två trädgårdar och hus att sköta. Då ska väl även covid vara bättre. Elin ska få sin spruta nu , Kalle har tagit sin första och jag väntar på min.

Ikväll åt vi lunch nere vid båten och det är så avkopplande där och så vill vi kika så allt är bra. Längtar efter att vi snart ska få lite mer värme och kunna ut och åka. Måste skaffa tält om vi är många som ska sova och grill. Finns 4 sovplatser i båten , men man kan ju annars sova i tält också. Kanske midsommar blir på en ö.

Nej nu blir det sängen, jag har knappt hunnit sitta på ändan idag. Imorgon ska det packas igen för vi ska till stora huset, det väntas picknick i helgen och så närmar det sig flytt.
Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *