Kroklist i trä

Hemma igen efter uträttat lite ärenden och varit på sjukhuset med min syster. Nu blir det skogspromenad för Pettson och mig tills Kalle kommer hem. Han målar hos Elin. Mat finns färdigt och blev över igår när Philip gjorde någon jättegod polsk gryta. Philip är hostig och förkyld, han har inte covid ( tagit test) men jag hoppas jag slipper den förkylningen till påsk.

I stugan blev det en kroklist på väggen. Tycker det är fint att bryta av det vita med trä. Ska även sätta upp två hyllor över tvättmaskinen i al som kommer matcha dessa krokar. Hängde upp mina väskor fån Lexington. och LV

Ha en fin dag, bäst att sätta fart så man får sitta lite på ändan ikväll också
Kram Lotta
💓

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *