Inköp till båten

Jag längtar så mycket till båtlivet, det ska bli så kul. Kalle får tänka på de där tråkiga sakerna 🙂 som en extra paddel, skurgrejer, dunkar till bensin jag ni förstår allt det där man behöver och jag sköter det där roliga inköpen. Okrossbart porslin fick Kalle i födelsedagspresent från Marine Business. Snyggt och hållbart och så står de still med en gummikant under.
Har även köpt till en del glas i samma serie, okrossbara med gummikant.
Sedan har jag packat ner i en låda sådant som vi redan har, som våra gamla Helly Hansen jackor , Lexington väskor. När flytten är klar så plockar vi med en del också.
Jag har handlat bra schampoo, diskmedel mm och några båtmattor.

En fin okrossbar termoskanna är toppen och så har jag beställt kuddar och fina saker hos Campadre men det verkar vara väldigt lång leveranstid.

Nu har vi ganska mycket andra saker att införskaffa som en dammsugare, grill, tält tex men vi tar det lite som det kommer också. Bara vi har alla säkerhetsgrejer som flytvästar osv så vi kan börja åka så kan vi ta allt lite eftersom, men känner jag mig rätt så är nog det mesta klart i maj. I båten kan man åka 9 personer sova 4 personer och hund om man vill. Mina skor har kommit också, lite andra grejer men det kan ni få se en annan gång.
Ha en fin dag, jag ska städa och packa bilen
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Inköp till båten”

  1. Åh visst är det härligt att planera för något nytt och härligt. Vi har inte båt, men en husvagn. Jag känner igen den spirande känslan när man planerar rutten eller semestern. Så kul. Glöm inte en enkel kokbok för båt/husvagnsliv. Kanon att ha till hands.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *