Krokar till hallen

Nu väntar jag att Kalle ska komma i helgen, han har fyllt släpkärran med utesaker. Jag funderar på vårt plankbord som jag tycker väldigt mycket om. Jag ska nog ta med det trots allt och se om vi kan ställa här vid sjön.
I helgen ska vi sätta upp krokarna i hallen, detta är några av dem. Jag har köpt några fina från byggnadsvårdsbutiken också. Jag skruvar inte ner krokarna vi har hemma utan låter den nya ägaren få behålla dem. Det blir så fula hål i väggen. Vi fick så bra betalt för huset så de kan få behålla krokarna så finns det när de flyttar in.
Nu ska jag till tippen med lite kartonger och sedan har jag skrivet en lista på lite saker jag behöver göra. Vi får se vad som blir gjort. Jag gjorde så mycket igår så idag tar jag det nog lite vackert.
Ha en härlig fredag, jag kanske återkommer senare ❣
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *