Vardagsfin på sommaren

Reklam för Ellos
 
 
Jag har uppdaterat min garderob här hemma, så härligt det känns att ha lite nytt och fräscht att sätta på sig. Att göra sig med massa gammalt och slitet gör att man kan fylla garderoben med något nytt. Jag gillar fina vardagskläder. 
 
 
 
 
Söta toppar HÄR 
 
 
Min garderob kanske känns lite tråkig i färgval men det är väldigt mycket är i ljus och mörkblått. Det är sommarfärger för mig och en färg jag alltid älskat. Jag handlar mycket av samma färger för att kunna kombinera de olika plaggen med varandra.
 
******
 
Topp HÄR och byxa HÄR 
 
 
Byxdress HÄR 
 
 
Visst gillar jag mönster också som tex den HÄR blå klänningen eller den HÄR blå blusen i Plus Collection
 
****
 
Grön klänning HÄR, grön blus HÄR och gröna kortbyxor HÄR 
 
 
 

Njuter du också av sommaren och vill hitta lite fint till din sommargarderob så har Ellos fyllt på med lite av varje. Du får även en rabattkod att använda för dig som vill:

 

33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 30/6.

Koden är: 435447

 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *