Det bara lyfts bort från våra axlar och frigör så mycket tid och pengar

Det är så skönt att stora huset börjar bli tomt.. Efter denna kärran blir det nog bara en kärra till tror jag. Den 2 augusti lämnar vi huset för gott och det känns så bra. Tänk er att all renovering, all trädgårdsskötsel, all städning osv bara lyfts bort från våra axlar och frigör så mycket tid och pengar till något annat som passar oss bättre nu. Den känslan känns overklig och underbar.
Snart kan jag börja leva lite mer det livet jag drömmer om nu. Jag tror att många har svårt att förstå hur man bara kan gå vidare, men det där känns ju bara i magen hur man ska göra. När man hittat något som man tycker bättre om då finns det ingen anledning att kämpa på mer med något man inte vill ha längre.
Jag är så lycklig och glad för mitt nya liv. Jag mår så bra och jag känner mig så stolt över att vi tog tag i denna stora flytt. Gud vad vi har slitet och ändå kunna få mig att må bra.

Nu är det dags att väcka Kalle så vi kommer iväg till att laga pool och allt vi ska göra idag. Det kommer en kille och ska titta på en gammal bil som är till salu osv. Idag har vi mycket på vår agenda, men det blir så bra. På tisdag kommer nya ägarna och kikar på allt.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Det bara lyfts bort från våra axlar och frigör så mycket tid och pengar”

  1. Tack för fin blogg. Blev nyfiken på den blåa mattan som syns under vardagsrumsbordet, på första bilden. Kommer du ihåg var du köpt den? Letar med ljus och lykta efter något liknande.

  2. Men toppen! Jag drömmer också om att sälja mitt hus och flytta till en lgh istället. Tyvärr kan jag inte sälja ännu pga sjukdom i familjen. Behöver än så länge ha huset kvar, men det ger ingen glädje alls. Din flytt får vara min inspiration än så länge. Lycka till med nya boendet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *