Diskmaskin i stugan

 
 
Jag har haft en sådan härlig morgon. Pettson ville aldrig vakna och jag var uppe och tidigt och satte igång att städa och plocka här. Vi haf haft inredning kvar efter de satte in diskmaskin och annat skräp som ska ut och när det var gjort satte jag igång att städa. 
 
 
Här ser ni så fint de gjort med diskmaskinen. Det blev hyllor på sidan och fack för brickor mm. Jag blev av med flera skåp men jag hade redan planerat för det. 
 
 
 
 
Jag satte på sommarprat under tiden och det blev en sådan fin stund. Så mycket klokskap människor bär och delar med sig av som jag kan fånga upp och ta till mig i mitt liv. Jag drack mitt kaffe öppnade dörren ut , tände ljus och kände mig så lycklig för den här morgonen. Att vara så här i nuet och inte fara iväg utan ta tillvara stunden är något jag längtar efter mer framöver. 
 
 
Nu sitter jag på verandan och skriver till er. Pettson har vaknat , solen lyser, fåglarna kvittrar och det är en härlig sommardag. Jag ska ta tag i lite jobb och sedan fortsatta med att klippa gräset. 
 
Ha en superfin dag
 
Kram Lotta 
 
 

 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Diskmaskin i stugan”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *