30 års kärlek i en ring

Solen är tillbaka här hos oss och jag ska väcka Kalle snart och ut i trädgården. Vi ska vara här hemma idag och kanske sticker iväg en sväng om vi får lust.
Philip kom spontant till oss dagen före midsommar och vi gjorde tapas och han hade blomma med sig. Så gulligt.

Nu har jag bokat ett jättefint rum till Kalle och mig när vi firar 30 år tillsammans ❣, ni ska få se framöver men det är inte förrän september det är dags. Vi ska också beställa en ny personlig ring till mig. Jag tappade min förlovningsring för många år sedan och Kalle tycker vi ska samla ihop guld som vi inte använder och göra en ny ring till mig. 30 års kärlek i en ring, en gåva. Det känns fint av honom.

Ha en skön dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *