På sjön i värmen

Vi hade en härlig dag på sjön igår, lite varmt bara. Nästa gång vi åker ut så räcker det med 25 grader tänker jag, det blir till midsommar om inte annat. Jag ska köpa solstolar som jag inte hunnit med och en grill. Det har varit så mycket med flytten sista tiden så jag hinner inte allt annat.
Nu får jag användning för alla mina fina Lexingtonväskor som jag inte använt så mycket sista tiden, men när vi åker till båten är det toppen. Även plastväskan var verkligen toppenbra att samla disk i som vi kan ta hem sedan.

Nu tar jag lite semester tills imorgon 😉 Det var väldigt länge sedan jag var borta, fler år sedan tror jag. Jag har inte klarat av det för min utmattning och sedan covid men nu är det bättre med båda.

Kalle har som sagt semester den här veckan så det blir bra. Vi ska till stora huset sedan igen och fortsätta laga poolen och flytta saker. De nya ägarna kommer i början på nästa vecka.
Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *