Stora barnen kom hem och hälsar på

Igår åkte Kalle på fest och barnen kom hem, så himla mysigt med stora ungar som kommer och hälsar på. Philip var chaufför till sin pappa och fick ta sportbilen så det tyckte han var kul.
Han lagade också en fantastisk sallad till oss med kyckling och potatis och massa annat gott. Det smakade Grekland. Till det drack Elin och jag mitt favoritvin Sankt Anna. Jag dricker ofta bara ett glas och jag är inte så förtjust i vin längre men detta är riktigt gott sommarvin.
Idag ska vi ut med båten, det har vi längtat efter så mycket. Imorgon åker jag Kalle och jag bort. Vi fick i julklapp av barnen hotell och spa som vi inte utnyttjat på två år, men nu ska det bli av. Kalle har semester också.
*****
När alla vaknat blir det duka frukost på altanen, extra av allt när barnen är hemma
Ha en fin helg
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Stora barnen kom hem och hälsar på”

  1. Hejsan Lotta!
    Så mysigt att få titta in i ert nya fina hem. Uppskattar dina tips på allt möjligt, liksom din ärlighet om hur livet kan vara.

    Mitt liv förändras om 6 jobbdagar eftersom jag bestämt mig för att gå i pension😊. Fyllde nyss 64 år och har jobbat sedan jag var 18. Jag har gett så mycket engagemang och energi till barn och föräldrar som förskollärare i förskoleklass och har verkligen trivts i mitt yrke men som sagt nu börjar ”min tid”. Maken som är några år yngre får jobba lite till😉. Känns riktigt spännande med allt jag nu plötsligt kan ägna mig åt och som orken inte räckt till för innan.

    Ha det gott!
    Kram från ett sommarvackert Lund

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *