Grand hotell saltsjöbad

Tänk att nu var det äntligen dags att få packa fina väskan för att få åka bort. Det var så länge sedan sist och jag hoppas verkligen det inte dröjer så länge till nästa gång. Att åka iväg en natt passar mig alldeles utmärkt.
Kalle fick köra lilla sportbilen så han var lika nöjd han
Vi fick rum med spa av barnen i julklapp för två år sedan som vi inte utnyttjat förrän nu, vi uppgraderade rummet och bodde med härligt utsikt över vattnet.
Jag älskar att göra saker med Kalle. Vi har så roligt tillsammans och han tycker om att unna sig saker och när vi är borta då lyxar vi och njuter av det livet.
Vi hade så underbara timmar där på terassen, ett glas bubbel, dopp i poolen så sitta och bara lata sig med min kära man. Tack livet att jag klarar av att åka bort en natt igen.
Naturen runt hotellet är ju så vacker och vi hade så himla fint väder.
På kvällen blev det såklart middag, vi valde att äta sent och maten var fantastisk god. Valde abborre och sandwich med vispad grädde och jordgubbar.
Frukosten var också superbra, så mycket att välja på och även vackert för ögat.
Efter frukosten for vi hem igen till Elin som var hund och kattvakt och nu har även sonen kommit hit igen och det blir grillat. Kalle har klippt gräset och jag har städat och vi har fått diskmaskin. Så glad!!!
Imorgon blir det att fortsätta tömma garaget och skolan och Kalle ska fortsätta laga poolen osv han har som sagt semester så vi ska köra på denna veckan.
Ha en underbar kväll, jag ska duka för middag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Grand hotell saltsjöbad”

  1. Hej 🙂

    Så himla fin outfit Du hade på Dig på middagen. Både klänning och skor.

    Hoppas ni får en fin midsommar 🙂

    //Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *