Med näsan mest mot solen

Vi steg upp tidigt idag för vår mäklare Elin kom och så har husets besiktigats. En milstolpe till gjord. 4 st mäklare kommer nästa lördag, slottider så att det inte alla kommer samtidigt. Man räknar med att minst 100 personer kommer för att se på vårt hus och många intresserade från Linköping. Det finns få hus till salu så intresset är stort.
Det är ganska mycket kvar att göra men vi ligger bra till ändå. Vi har valt bort att göra vissa saker på huset som vi hade tänkt att göra om vi hade haft visning i maj, men nu blir det som det blir. Mindre jobb när allt ute i trädgården inte behöver vara perfekt.
Jag och djuren tog en egen bil till stugan, Kalle stannade kvar och gjorde lite målarjobb innan han  åkte.  Jag steg ut på altanen pös en cider och drog på lite musik. Hade lite egen afterski 😉 och njöt så in i bomben mycket. Vi har grym sol här på eftermiddagarna och det blir bara längre och längre tid nu.

Vi gick en promenad innan solen gick ner, fy tusan vad det kändes bra. Imorgon ska vi ut och gå med Pettson, hoppas på sol igen och ladda lite energi. Nästa vecka är det mycket. Att flytta från stora huset är sjukt mycket jobb. Allt ska vara så fint det går på lördag, vi hoppas verkligen att vi hittar människor som kommer älska vårt hus som vi har gjort.

Nu ska jag plocka in kläder här och en massa andra saker så har jag inte lika mycket att göra imorgon.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Med näsan mest mot solen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *