Jag kommer skapa tid att leva

Igår kom Philip och Julia hit till stugan lite spontant. De skulle hämta vinterkläder till Philip som han har här. De pratade om allt som de funderar på framöver. De är på väg att flytta, skaffa jobb, kanske gå någon mer utbildning. Deras liv är både lite spännande och outforskat. De har så mycket framför sig.
Philip är ganska lik mig. Han gillar när det händer lite, han behöver inte ha en rak väg. Det löser jag säger han ofta. Han hittar på något, drar igång nåt. När han var liten ville han ha koll på allt. Han har ju koll på det mesta, men han är nyfiken på mycket, vågar mer nu. Det är så kul att följa barnen.
Gå i samma spår för länge är inte min grej heller. Jag är för rastlös för det, jag blir uttråkad om livet inte följs av hjärtat. Jag vill inte sitta bitter och ångra mig eller fundera på hur det kunde blivit. Jag har följt hjärtat de senaste 10 åren och fått vara med om mycket kul och nu kommer det bli så roligt att upptäcka allt vi kommer göra här framöver. Jag fyller 47 år snart och känner mig så glad över allt som väntar.

Att skaffa stugan var en förändring som jag älskade, något nytt som hände i Kalles och mitt liv. Jag är så glad att vi vågade och gjorde det, jag jobbade stenhårt mot min dröm och klarade det. Det blev mer jobb ett tid, men nu ordnar det upp sig. Om jag ska bo litet och känner att jag behöver mer att göra så finns det massor att utveckla. Jag kan börja träna mer, dela mer recept, gå en kurs inom utomhusliv, jag kan lära mig mer om fotografering, jag kan ta uppdrag, jag kan börja vandra med hunden, jag kan upptäcka mer mysiga ställen och dela med er, jag kan hjälpa andra med sin trädgård, jag kan jobba några timmar i en affär, jag kan besöka mina vänner och släktingar mer osv.

Den stora skillnaden när vi bor här är att jag behöver inte sköta lika mycket och tjäna lika mycket, jag kommer skapa tid att leva. När jag får tid blir jag kreativ och gör något kul av tiden. Så funkar jag. Vad det blir vet jag inte ännu. Först ska jag bara landa här och se om jag blir rastlös för det är mindre hus och trädgård osv …🙂 sedan får vi se. Jag tror nog att jag fyller tiden rätt så fort med mina intressen tillsammans med er.
Ha en fin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Jag kommer skapa tid att leva”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *