Det börjar med mig och jag tar fullt ansvar för det

Annonslänkar Hemtex, Bagaren och kocken
Kristin Kaspsersen säger i sin bok, Det börjar med mig och jag tar fullt ansvar för det. Jag tycker det är kloka och bra ord. Jag måste själv följa hjärtat och vara sann mot mig själv för att komma vidare och hitta det som gör mig glad och det som jag mår bra av. Det blir så bra, bara vi är klara här med allt jobb som varit. Jag är på väg och jag har gjort en förändring som jag tar ansvar över och nu vill jag bara landa lite i det.
Jag är så trött på att städa, rensa och flytta saker nu. Bläää säger jag bara, nu är det bra med det. Jag brukar tycka det är ganska kul, men nu vill jag inte sortera mer. Jag vill bara få ha det lite fint. Få ha en sak på ett ställe, få titta på en fin blomma och inte lådor eller saker som ska sorteras. Jag är så glad att vi ska flytta men längtar så mycket till att vara på plats. Fast det blir bra… bara visningen är över, sedan har jag ingen tidspress mer på länge.

För ett år sedan var jag så sjuk och nu har jag klarat av allt jobb inför en försäljning av vår lilla gård eller vad man ska kalla det. Jag är så stolt.

Nu ska jag hoppa i duschen innan Kalle kommer hem. När Kalle kommer så har han massa saker på sin lista som ska göras ikväll och han är ledig imorgon när de ska gå igenom huset.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Det börjar med mig och jag tar fullt ansvar för det”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *