Jag är så klar med att bo så här stort

 
 
Hallelulja vad skönt. Övervåningen är i ordning, jag har städat och nu är det bara typ ”stylingen” kvar. Jag älskar att göra fint i sängarna, ta in lite växter och någon blomma osv och tända ett ljus, men mer än så blir det inte. Jag får plocka hem lite lampor från stugan också. Det är lite dåligt med det sedan Elin flyttade.  Det bästa med dessa månader har varit att bli av med saker. Jag är så klar med att bo så här stort. Det är underbart att äga mindre, för hur mycket man än rensar så har man för mycket ändå. Ja så känns det. 
 
Nu är övervåningen klar inför anticimex och mäklaren som kommer imorgon. Nu ska jag och Pettson ta en promenad i snön och sedan fortsätta med undervåningen. Snart, snart är det klart. Som jag längtar! I helgen åker jag till stugan en sväng.
 
Kram Lotta 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Jag är så klar med att bo så här stort”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *