Vilohelg

Annonslänkar Ellos, Zandvoort
Vi har haft en vilohelg, inte gjort ett skit känns det som. Jag var ute och åkte skridskor i helgen, bakade lite bröd en dag men inget mer än så. Vi behövde verkligen vila. Jag har sovit mycket och var riktigt trött redan i onsdags. Men nu är jag piggare igen och nu finns det inga måsten som har tidspress.
Det där med visningen och tidspress är ju inget bra för mitt huvud. Jag klarade det för jag jobbar hemma och kan styra min tid och känna efter men det är inget jag kan göra varje månad om man säger så. Nu är vi ett läge som vi önskade. Som vi satt och pratade om i somras och längtade efter. Jag är så stolt att vi tog tag i det och kom hit. Det har varit mycket känslor och tankar att gå igenom som sugit energi , men nu kan vi bara andas ut.

Husaffären är klar och vi har fått ett varmförråd där vi får plats med allt som vi kommer behöva magasinera nära stugan. Här hemma är ju det mesta redan rensat och vi sitter nu i ett underbart läge och känner sådan lycka. Vi är så glada att vi tog tag i försäljningen att det gick så fort och att vi får bo i stugan nu. Sonen är ute på praktik nu och vi hoppas att det kan bli jobb där efter skolan.

Allt löser sig, det gör det ju alltid om man jobbar på målet. Nu ska jag bara ge mig så mycket tid att bli helt bra, så bra som går. Pettson och jag ska lägga mycket tid på rörelse och vara ute och jag vill umgås mycket med barnen, våra föräldrar och vänner det som går nu i pandemi . Det ska bli ett fint och skönt år och jag ska fortsätta vägen att bli frisk.
Tack för ni är med på resan….
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Vilohelg”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *