För hunden

Å vad det är roligt att titta in här på bloggen och se att ni är så många som läser, som verkar gilla läsa en blogg. För mig har det pendlat lite mellan att bygga upp bloggen och mitt instagram. Jag trivs så bra här där jag får skriva lite mer och kunna ge mer av mitt liv och mina tankar.
Samtidigt är det få företag som vill synas på blogg nu för tiden, utan det är nästan bara instagram så det det gäller att vara där också. Jag gillar både dessa forum, men det har ju såklart blivit lite mer bilder som ska fotas osv. Just nu är jag så glad att bloggen är som den nästan alltid har varit och jag kan fortsätta sitta här i mitt kök och skriva till er, Ni finns kvar ❣ Jag ska fixa lite med den när jag flyttar men det får ta sin lilla tid.

I stugan har jag satt upp krokar på väggen där jag hänger hundsaker. Blev praktiskt och fint tycker jag. Tycker väldigt mycket om Hurrta och min magväska som jag kan stoppa i telefon, hundgodis osv i. I korgen lägger jag lite koppel, bajspåsar och lite allt möjligt som är bra att ha.

Nej nu blir det frukost här, jag går upp tidigt med Philip när han ska till praktiken och sedan går jag och lägger mig så nu får det bli kaffe.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”För hunden”

  1. Klart man hänger kvar här, på din mysiga blogg 🙂
    Vi har också köpt fritidshus vid vattnet så extra kul att läsa om ert fina hus nu 🙂
    Kram och ha en fortsatt fin vecka!

  2. Bloggen måste du ha kvar! Är så roligt att läsa här inne. Konstigt hur man lär känna någon via en blogg,
    men jag tycker man märker här inne att du mår så mycket bättre :). Kram!

  3. Jag gillar också att blogga mest, instagram är jag in på sporadiskt på varje dag och klickar gilla här och där, men instgram ger mig inte samma som en blogg

  4. Åh, jag älskar bloggen! Jag följer även på Instagram, men där går jag inte in aktivt för att läsa. Och med deras logaritmer så vet man inte alltid vad man får se. 🤷 Jag gillar att läsa längre texter och då är ju bloggen bättre. 👌😍💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *