Att bygga ut är inte det viktigaste just nu

En tanke jag har haft när jag började med bloggen är att jag har varit glad att jag har bott stort, att jag alltid har haft mycket att visa. Jag ska varje dag inspirera med bilder eller med text och bloggen  och det alltid ska hända något osv. Om jag ska bo i stugan får jag istället litet, inte lika många rum osv. Jag har har såklart tänkt på det. Hur ska jag kunna hålla uppe ert intresse att titta in och hur ska jag få så mycket bilder så jag har något att visa varje dag?
Så här känner jag nu. Här hemma var vi typ klara och ville inte göra mer, inte utveckla mer så även om stugan är mindre så finns allt kul där. Sedan har jag upplevt att ni följer såklart bloggen för att följa oss som människor också. Tycker om att se bilder på både inredning och på oss och vi kommer ju göra lite allt möjligt framöver. Bara covid försvinner och jag är piggare så kommer vi åka mer också. Jag älskar tex UnderbaraClara som har ett litet mindre hus men alltid fotar fantastiska bilder osv. För min egen del innebär det också att om jag bor i stugan kan jag lägga mer tid på att bara skapa, göra mer roliga saker bara för det är skoj.

Jag har också märkt genom åren att jag blir kreativ och vill blogga mer när jag inte måste eller behöver. När det bara är kul och nu känns det kul. Jag är så pep på 2021. Jag tycker det ska bli så roligt att få utvecklas och starta om.

I helgen ska vi mäta för byrå och skåp i hallen i stugan, vi ska komma vidare med att installera tvättmaskin och diskmaskin . Vi ska beställa skåp från Ikea osv. Bygglov att bygga ut kommer vi vänta med lite. Först ska vi komma på plats och fixa det viktigaste. Att bygga ut är inte det viktigaste just nu.
Dags att gå ut med hunden igen , på med pannlampa 😉
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Att bygga ut är inte det viktigaste just nu”

  1. Det viktigaste är ju att ni trivs och att ni känner att ni har det utrymme ni behöver.

    Vi har byggt ut huset och skaffat stort sommarhus sedan barnen flyttade. Med sambor och små barnbarn behöver vi mer utrymme än någonsin. Vi vill att alla ska känna sig välkomna och få ta den plats de behöver. Så – det viktigaste är att huset passar er och era behov! Otroligt mysigt och en fantastisk omgivning ni har. Njut!!!

  2. Det kommer bli så bra, erat liv vid sjön. Förstår att ni lever eran dröm just nu, med att få planera för ett heltidsliv vid eran lilla sjö 🥰

  3. Hej! Du har alltid så fina bilder, men tänker mest på att dina ord och tankar är så viktiga. Det är en stor anledning till att jag läser din blogg och gjort så i många år.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *