Vi har fått båtplats

Nu när vi lämnar stora huset får vi tid med andra intressen som fått vänta lite. Ja när barnen var små tex fanns varken tid eller ekonomi att köpa och åka båt. Men nu har vi fått båtplats och det ska bli så kul. Jag älskar att vara på vatten och jag har älskat segla med min svärfar men nu har han sålt segelbåten. Ja den där längtan till vatten har varit så stor och nu får vi vara vid vatten varje dag framöver.
Ja det blir spännande med båtliv. Det här med båt är Kalles grej, jag låter honom vara med det. Han får titta, räkna och fundera på vad han vill ha. Jag har fått så mycket genom åren som jag önskat och som vi drivet igenom så det här får han styra med. Här är en båt han tittar på , en Utter.
Nu ska det bli frukost här och sedan städning
Ha en fin måndag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Vi har fått båtplats”

  1. Ja båt är underbart!
    Vi har en Searay inombordare med soldäck å badbrygga i bak.
    Vi älskar båtlivet hemma i vår sjö … bästa man kan ha ..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *