Mina hjärtan ❣

Annonslänkar Outnorth, Vetzoo
Hej mina hjärtan ❣ jag är lite dålig på att uppdatera i helgen här för jag laddar. Igår sov jag många gånger och min hjärna var sååå trött efter allt. Som en lång pust efter allt vi klarat av när jag har min utmattning i botten. Vi klarade städa och sälja huset. Vi är så lyckliga. Nu kopplar kroppen och hjärnan av, då kommer tröttheten.
Idag har vi varit ute i snön med våra djur. Kalle hade ont i halsen före helgen så barnen kom inte denna helgen utan vi satsar på skridskoåkning nästa helg.
Vi har varit ute och gått på isen och tittar om vi ser uttern som bor här och som varit under vår brygga. Jag känner mig så lycklig att bara kunna öppna dörren och ha  allt det här utanför, det som är vårt blivande hem.

Idag blir det fika på eftermiddagen, skidåkning på tv:n , jag ska testa åka skridskor ( var ganska duktig på det som barn) vi ska äta en semla och så sova en stund och så planera för allt vi ska skaffa framöver, som tex flytvästar , vi har fått båtplats. Tjohhooo kanske skulle köpa båt först 🙂 Massa kul för rörelse och utomhusaktiviteter.

Hoppas ni får en underbar alla hjärtans dag ❣
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Mina hjärtan ❣”

  1. Hoppas ni får en underbar ♥️ -dag
    Och njuter av ett fina hem och varandra
    Jag undrar så vad de fina tröjorna ni har på er kommer ifrån samt den stora vita urnan med handtag
    Ha en härlig söndag ♥️

  2. Hej Lotta och stort tack för din trevliga blogg, alltid så inspirerande 👍 Har en fråga till dig angående rengöringsmedel till altan och efterbehandling av altanen med någon olja? Du hade ett inlägg om det någon gång och produkterna verkade vara väldigt bra. Mycket tacksam om du kunde ge mig namnen på de produkterna, ha en toppenfin helg, kram från Annelie i Kalmar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *