Frisören, outfit och äntligen i stugan

Idag packade jag bilen och for till stugan tidigt så det blev inget blogginlägg till er då på morgonen, det är annars en rutin som jag tycker om och vill fortsätta med när det fungerar. Men idag var det skönt att komma iväg tidigt. Igår var jag ju hos frissan, så mycket finare man känner sig när håret är fixat.
Julia och jag tog en lunch på stan, jag tog chevretoast. Brukar ta Chevresallad men det fanns inte. Kalle gillar inte Chevré så jag passar på att äta det när jag är själv även om det var bröd denna gången.
Tipsade också om butiken Copenhagenluxemalmo på instagram igår och tipsar här med. En butik som ligger i Malmö men man kan skriva till dem på instagram så skickar de också, det gjorde till mig.
Kalle och jag har köpt oss varsin tröja också , visst blev den fin på Kalle 😍. Vi ska ha dem när vi går i skogen. Det är min vän Johanna som stickat dem. Jag har valt en annan färg som jag visar senare.

Nu landar jag här igen ända till söndag. Det är lyxigt det. Jag har skottat hela uppfarten, gått med hunden , ätit lunch och nu ska jag ta tag i alla saker som jag med och ska packa in. Jag ska kolla in ett överkast, vill helst inte ha sammet här så jag ger bort dessa till barnen och släkten m.m . J

Ha nu en fin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Frisören, outfit och äntligen i stugan”

  1. Men åh så fin Kalles tröja är! Längtar tills du visar din, kan se mig dessa tröjor på er i en skog som sakta vaknar upp efter vinterns långa vila, där solen strålar liksom sköljer genom fibrerna. Jag älskar stickat 🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *