Jag har skaffat mig en helt annan rytm nu

God morgon alla fina här inne, så roligt att få starta dagen och skriva till er. Jag har fått den glädjen igen. Förr kunde jag prestera mer under press och uppnå mål osv och köra igenom mycket på en dag, det kan jag inte längre efter min utmattning. Åtminstone inte tankemässigt. Kroppen är nog ganska stark, men hjärnan klarar inte detsamma.
Det gör ingenting för jag har skaffat mig en helt annan rytm nu, som passar den jag är nu och mitt liv jag skapar inför framtiden. Idag ska jag till stan och bli fin i håret, Philips flickvän fixar. Skönt med en frisör inom familjen i dessa tider. Jag ska se om jag kan köpa mitt favoritkaffe och så fika hos Elin och Jakob i stan. Elin pluggar till barnskötare och är färdig till nästa vinter, så hon är hemma ganska mycket och Jakob läser på universitetet och de är hundvakt idag.
Skåpet i vardagsrummet är på plats nu. Det ska fyllas med min mans whiskey som han samlar på och så lite mer glas som finns hemma, men sedan är det fullt. Det är ju vackrast när det är inte är så mycket i men vi har lite saker till som ska med. Jag gillar anden jättemycket, den sätter lite känslan i stugan med sjön utanför. Vi ska skaffa en soffa till så att alla får plats då får de fina fåtöljerna åka upp i sovrummen som det var tänkt från början.
Ha nu en toppenfin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Jag har skaffat mig en helt annan rytm nu”

  1. Du har det så himla fint och ombonat. Det är svårt tycker jag, att få det både lite avskalat men samtidigt ombonat.
    Så skönt att du mår bättre och kan börja njuta mer av livet, i stort och smått.
    Kämpa på!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *