Det liksom knäpper till i huvudet

God morgon mina fina läsare, sovit gott? Jag vaknade inatt kl 3 och hade lite svårt att somna om men sedan kunde jag sova länge. Pettson ska ut och kissa på morgonen, men det är härligt att komma ut tidigt. Det liksom knäpper till i huvudet när man sticker ut huvudet utanför dörren. Här så tyst och vackert.
Idag ska jag inte göra så mycket , utan försöka ladda lite. Jag har min utmattning bakom mig så jag måste ha många sådana dagar. Jag ska städa lite i gästrummet. Det står julsaker där som ska sorteras och som jag ska ta med till vårt nya lager.
Imorgon kommer Elin och Jakob hit och vill åka skridskor och vi kommer säkert grilla lite. Lite natur och uteliv som vi alla älskar och som är så gott för själen.
Ha en toppenfin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Det liksom knäpper till i huvudet”

  1. Ostindia är verkligen ett supervackert porslin. En fråga, vad är det för storlek på skålarna. Det finns olika storlekar har jag sett 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *