Att tacka nej till vissa saker, betyder att tacka ja till annat

Att tacka nej till vissa saker, betyder att tacka ja till annat och så är det verkligen. Idag har jag njutit av städning i stugan och solen. Städa stugan tar ju knappt en timme och solen är ju magisk med sin värme. Det luktade jord när jag kom hem och nästan ingen snö hemma. Jag väntade med att åka hem på eftermiddagen för att ta allt i min takt.
Tog med mig blombuketten hem. När jag bor i stugan så ska jag köpa blommor varje vecka jag kommer till en blomsteraffär. Älskar blombuketter. Ja på sommaren kan man ju plocka sina egna buketter. Om jag någon gång ska köpa mig en ny vas så är det en stor kronärtskocka  från Paradisverkstaden. Har den lilla och älskar den. Önskar att åka till Öland med sportbilen i sommar och inhandla en sådan.
Ikväll ska det visst bli grillat säger Philip, det blir gott det och mysigt att träffa sonen och flickvän.
Ha en toppenfin kväll
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Att tacka nej till vissa saker, betyder att tacka ja till annat”

  1. Tack för tips, dit måste man ju bara åka till i sommar. Vi är 2 v på Böda Sand varje år med husvagnen. Ha en bra dag! /Åsa, Örebro

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *