Det är så otroligt skönt

Det är så otroligt skönt att få den här tiden nu när man varit och är hjärntrött. Att inte springa på och  att göra många saker samtidigt (som man inte kan längre ) och att inte kompensera upp för att andra ska bli nöjda utan att bara landa, ta sin tid och få leva. Jag har varit duktig länge, haft mycket att ”klara av” efter jag blev sjuk och nu lägger jag det åt sidan och bara är.
Jag behöver inte klara av någonting, tar dagarna som de kommer och det är så befriande och skönt. Jag är inte sjukskriven, jag är inte superdålig utan bara känner inåt och gör det som jag mår bra av i ett annat tempo.
Vi har haft en sådan mysig helg med Jakob och Elin och nu ska jag hem och se vad Philip och Julia ska göra på sportlovet.
Ta hand om er bästa. Solen lyser här och det är så härligt.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *