De sår frön i mig

Jag lyssnar på så många olika poddar, läser en del böcker och känner så enorm glädje och tacksamhet över alla kloka människor där ute som delar med sig sig av livet och som delar med sig av sina tankar. Dessa sår frön i mig som jag ibland spinner vidare på. Som tex Tess Merkel som sa i Kristin Kaspersens podd att jag har varit i utandningen en lång stund. Det var fint tycker jag. Det känner jag igen. Att låta sig vara där lite fast det kan skava för att sedan vara på väg och göra något annat i livet.
Jag sitter här vid datorn med mitt kaffe och har varit på promenad med hunden, ja nu kan han springa lös i hagen för snön är borta. Han älskar skogen lika mycket som jag och katten följer också med. Sedan är det frukost och kaffe och nu ska vi ha hundträning. I eftermiddag ska vi troligtvis åka och titta på båt. Det blir spännande och kul. Vi ska få lite mer inspiration vad det är som vi önskar även om det är Kalle som får bestämma mest.
Ha en snäll och fin dag, ja vi behöver ge lite mer snällhet och kärlek till varandra. Säg något uppmuntrande och snällt till någon som du tycker om. Stötta andra , ge cred så ger du också energi till dig själv.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”De sår frön i mig”

  1. Har följt dig i så många år. Gillar bloggen lika mycket nu som förr. Uppskattar att läsa dina reflektioner. Fint det som Tess Merkel sa. Tipsa gärna om poddar och böcker! Lycka till med det ”nya” livet 🙂

  2. Hej fina, så spännande att titta på båt. Dyker det upp några båtfrågor på vägen får du gärna höra av dig, så hjälper vi till. När ni blivit med båt kommer jag sannolikt hänga än mer på din blogg, älskar ju den biten (båtar alltså) ❤️. Hälsningar från oss på S/Y Wilma i Grekland.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *