Värmen kom

Godmorgon fina bloggläsare, ny vecka och jag ser fram emot veckorna nu i vår och sommar när jag kan göra lite mer igen. Inte så att jag kommer fara omkring som förr men kunna planera något lite mer i veckorna, vilket betyder att jag tex kan åka till stugan och jobba någon dag i veckan utan att bli utmattad innan jag ens packat bilen. Jag mår så mycket bättre och det ska jag vara rädd om. Jag lovar ❣
Helgen var underbar och det blir det med fint väder och kvällssol, exakt detta som vi kände när vi var här att vi ville uppleva så ofta som går. Inte åka hem och titta på en pool. Nej detta känns så rätt för oss.
Vi har hunnit så mycket denna helgen, i flyttväg så är vi väldigt långt känns det som. Jag ska hem och rensa lite mer och åka till återvinningen, det ska packas in nya saker i bilen osv. Jag ska göra roliga jobb i veckan som jag ska fota till instagram och visar även er här. Jag ska köpa finjord till pallkragarna och fylla på, det kommer ett jordlass till yttre delen av trädgården där vi ska fylla ut. Kalle vill ta hem lilla sportbilen från garaget i stan och åka och titta på nya båten. Vi planerar så vi ska hinna både njuta av helgerna och flytten samtidigt.
Ja vi får se lite vad jag hinner med. Jag lever efter känsla nu, jag känner efter så allt blir bra, så att jag håller och orkar. Vilket betyder att jag säger nej till mycket för att säga ja till det som är viktigast.

Nu ska jag sätta lite fart här och städa och plocka ordning först, sedan blir det jobbdag.

Värmen ska hålla idag också, så jag ska njuta av solen. Får bli kepa eller hatt här och solglasögon för solen glittrar intensivt in i vår trädgård när solen lyser.
Ha en fin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Värmen kom”

  1. Åh hjälp mig hade ni så varmt😊ni kanske badar ändå men så fint allt ser ut och bäst att passa på innan snön kommer tillbaka. Vad skönt det varit med dessa soliga dagar, otroligt skönt detta år. Ha det fortsatt fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *