Lite extra omvårdnad då och då

REKLAM APOTEK HJÄRTAT
 
Att ta hand om mina fötter är något som jag har blivit mycket bättre på. Kanske det har med åldern att göra och att man förstår att fötterna behöver en hel del omvårdnad för att hålla sig fina. Jag brukar ganska ofta köra fotbad och använda mina krämer så fotsockor några gånger om året. 
 
 
 
Mina fotkrämer köper jag gärna på Apotek Hjärtat, jag prövat lika olika genom åren och alltid varit nöjd med deras fotvårdsprodukter. Här ska du få tips på några produkter som jag använder just nu och som jag tycker riktigt bra om. Just nu får du 25% rabatt med koden ARSTIDER25 tom. 22/4 HÄR
 
 
CCS Exfolierande fotsockor HÄR är toppenbra. Först rengör man , torkar av och sedan sätter ner fötterna i masken i 90 min. Sätt på ett par strumpor över så sitter masken på plats. Jag har tom haft mina fotsockor på promenad med hunden 😉 Efter 3-4 dagar börjar gammal hud falla av.
 
Cracked hell SOS HÄR är en sådan superskön och lite fet kräm att ha på spricker på hälarna. Den kommer du gilla lite extra och CCS fotvårdssalva HÄR är himmelsk skön efter en dusch. Den använder jag mer regelbundet.
 
Om man gör detta då och då så mår fötterna så mycket bättre och håller sig finare. Ja det gäller att ta hand om dem, de ska hålla länge. 
 
 
 

Vill du också sköta och pyssla om dina fötter lite extra mycket nu till vår och sommaren så har jag fått en rabattkod på 25% som du kan utnyttja på Apoteks Hjärtats fotsortiment .

 
Koden är ARSTIDER25 och ger 25% rabatt tom midnatt den 24/4 
 
Du hittar Apoteks Hjärtat fotkampanj 
 
 
Kram Lotta 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Lite extra omvårdnad då och då”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *