Prova kändisbubbel

Reklamlänkar Newport, Net on Net, Ellos , Lexington, Outnorth
 
Igår var det en sådan där sortera och packdag igen. Vi gjorde ordning i vår bod och sorterade in våra saker. Det går framåt. Vi har bott väldigt stort när man haft gammal skola på 600 kvm, källare, garage och bodar och aldrig behövt tänka på att rensa hårt. Det har alltid funnits mängder med plats. Men. Detta är en oerhörd skön känsla. Att rensa ur, gå vidare och bara äga det man verkligen behöver.  Som jag sagt tidigare så är vi klara med att bo så stort, en vanlig villa med garage blir toppenbra. När vi byggt här så får vi ca 120 kvm, flotte, garage och orangeri. Lagom.
 
 
Jag tog också in blommor igår, lägger i en vas med vatten, en porsklinkula med hål i som sjunker ner i botten. Så enkelt och billigt. Julros, vitsippa, vintergröna, tusensköna. 
 
 
Vi avslutatde kvällen med att åka i vår lilla båt. Vi har provat lilte kändisbubbel sista tiden. Jag kunde nästan inte dricka någonting under min utmattning men nu funkar det bra igen. Sedan är jag inte så förtjust i alkohol så jag tar oftast bara några glas. Igår blev det Måns Cava och den var inget för mig..lite sur. Den godaste hittils som jag gillat är Karl Fredriks Processo, den gillade jag väldigt mycket. Så lättdrucken , men smaken är ju olika. 
 
 
 
 
  
 
  
 
Sent på kvällen kom Philip och Julia tittade in och jag hade nästan somnat i soffan. Man är typ död kl 21…ja man är ju gammal…hi,hi 😉 men de unga kan ju vakna då…typ. Ja men jag somnade sedan vid 23 och sov som en klubbad säl till 7. Älskar sömn och få sova bra, så viktigt för att bli bra från min utmattning. Sover alltid på dagen också om jag vill, men behöver det sällan nu.
 
 

Idag ska vi ta släpet till lagret, men det går fort. Nära och bra och inte så mycket att bära in och sedan ska jag vara i trädgården hela dagen. Inget jordlass har kommit än, men vi har en plan för det när det kommer och ska förbreda lite. Vi har köpt dammsugare till stora båten och nytt strykjärn till stugan och det börjar ordna upp sig här. Nu kan vi både stryka och tvätta bra. Bara diskmaskin som fattas och det fixar de i maj. 

 
Ha en skön dag, det ska vi ha. Bad ska det bli i eftermiddag, så bra för kroppen och huvudet.
 
Kram Lotta 
 
 
 
Allt för uteliv och skogen HÄR 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Prova kändisbubbel”

  1. Hej, har nyligen börjat läsa din blogg. Tack för den. Vilka fina idéer man fått betr inredning. Tackar 🙏. Önskar dig allt gott med ditt nya hus.

  2. Mycket jobb, blir lite matt av att se men hjälps man åt går det dubbelt så fort och bra. I år har det varit ovanligt goda jordgubbar i affärerna och fräscha, det har jag tänkt på😊ha det så bra på alla sätt och ta hand om er.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *