Plantera i ektunna

Idag ringde Elin och hade fått sitt 4:e A på sin utbildning, ja man blir så lycklig. Hon som kämpat så mycket i skolan, sedan fick cancer. Ni förstår känslan när hon ringer och berättar sånt. Mamma hjärtat jublar. Ja sa att du måste fira Elin. Hon köpte en bukett blommor och tackade för hon haft en mamma som alltid stöttat henne ❣
Jag planterade ner träden i krukor idag,  Det blev så fint. Det var ganska uppväxt här när vi flyttade hit, men nu känns det så bra.
Philip och Kalle kom hit och det blev grillat på altanen och en underbar kväll. Philip sjöng till musiken och så solnedgång. De sitter vid brasan nu. Vi skapar nya minnen här och vi trivs så bra, Jag längtar inte till stora huset.
**********

Men imorgon ska jag åka hem, så som vi säger ett tag till. Nu är det dags att styra upp lite igen några dagar, packa bilen igen för snart ska vi hit igen. Nu har man fått solbränna på kinderna och känner sig så lycklig. Vilka dagar det bjudits på. Allt man kan önska.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Plantera i ektunna”

 1. Hej, tack för din inspirerande blogg. Blir så glad varje gång jag läser den. Hade velat ha tröjan enl bild, men… hittar den inte. Vad göra? Ha en riktigt bra dag! Hälsningar från Sörmland.

 2. Hej!
  Har försökt läsa mig till var du har köpt ektunnorna men hittar det inte. Tips var dom finns och höjden på dina som du planterat silverpäron i?
  Mvh Ingela

  1. Hej, de stora tunnorna är från Vikingsten i Vikingstad, de i köksträdgården är från Jem och Fix och de små på framsidan från Trädgårdstorget i Linköping.
   Kram Lotta 🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *