Det får vara en bomb där tills allt är klart

 
Då var man hemma igen och listan är lång på det som ska göras till nästa gång vi är i stugan igen. Min bonuspappa kommer och hämtar två byråar idag som ska till min bror. Jag gläds med allt som lämnar huset. Vi har sålt två fordon i garaget osv.
Nu måste jag snart börja klippa gräset så bensin behöver ordnas, papper till revisorn, jobb ska förberedas osv. Jag är så glad att jag mår bra igen för nu klarar jag allt det och har ändå en fin vardag. Jag har lämnat kravet att ha fint i stora huset, det underlättar väldigt mycket. Det får vara en bomb där tills allt är klart. Det är bäst att sätta fart här ❣
*******
Ha en toppenfin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *