Lite från helgen och mobilen

Reklamlänkar Mio, Lexington och Hemetx
 
I fredags var ju däckad hela dagen, sov i stort sett bort hela dagen och hade ingen energi. Förkylningen och mådde illa. Jag är väldigt duktig att lyssna på kroppen också efter min hjärntrötthet. Hälsan är nummer 1 för mig så jag gör alltid vad den säger. Jag har så mycket tid så jag behöver aldrig pressa mig. Jag har satt mig i en sits där jag har tid med livet och njuter av det. 
 
 
Så igår vaknade jag och var ganska pigg, tänkte blogga lite mer men jag var istället igång hela dagen. Mådde mycket bättre och gjorde färdigt med allt här i huset och även städade boden inför nästa helg när vi ska börja köra förrådsgrejer och redskap. 
 
******
 
Rosa lakan här och tapeter här 
 
 
En längre promenad fick Kalle gå själv när jag röjde sista inne
 
 
Kalle åkte och handlade och fixade även fika.
 
 
 
På kvällen åt vi lite plockmat och smakade Ingrossos bubbel , men det blev bara ett litet glas för mig. Jag bäddade rent i sängen. Alltid härligt att sova i rena lakan efter man känt sig sjuk. Idag ska jag åka till Linköping och ta covidtest och så hämta rekvisita som Elin handlat åt mig på Mio. Vi får ses utanför så får hon ställa påsarna i min bil. De andra i min familj som son, bonuspappa, bror och barn osv har också varit sjuka, men inte haft covid. Vi får se vad mitt visar, lika bra att testa sig så man vet. 
 
******
 
Blå lakan här 
 
 
Nu när allt börjar bli ordning i detta huset så vill man inte flytta hit mer saker. Vi kommer fortsätta rensa hemma väldigt hårt. Visst det är inte så mycket kvar, men ni vet ju att på slutet blir det alltid massa saker. Min son ska ju flytta som tur är så han kan få mycket. Jag har ju köpt dubbelt av det mesta.
 
Ja det var lite vardagsbilder från mobilen, nu ska jag starta dagen här och idag blir det som sagt covidtest och jobb vid datorn. Så lycklig nu att jag är färdig med så mycket inför trädgården ska börjas göras fin, båten kommer och våren är här. Sedan har vi all tid i världen att fortsätta inreda och skapa vårt blivande hem. För detta är bara början.
 
Kram Lotta 
 
 
Hemtex
 
Rea på påslakan, massa gulligt HÄR 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Lite från helgen och mobilen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *