Lexingtons sommarkollektion 2021

Inspirationscollage, Reklamlänkar Lexington och Newport
Av alla stilar som finns så är jag mest förtjust i Lexingtonstilen. Jag älskar vitt, blått och brunt och drömt om ett sommarhus i den här stilen sedan Lexington kom. Nu har jag bara delar av detta i mitt hem , men jag tycker det är så fräscht och snyggt.
******
Stranddyna HÄR, Servettring HÄR, Morgonrock HÄR , ljus HÄR , badlakan HÄR
Deras nya sommarkollektion 2021 är underbar och jag visar några av de saker jag älskar här. Den bilden här ovan får mig också igång hur vi ska ska inreda på flotten. Jag drömmer om soffgrupper i Artwood. och kuddar i dessa färger. Vi kommer ha ett rum med vikdörrar och vi kan öppna upp ena sidan mot vattnet där vi kan sitta och slappa och ett sovloft. Ja bastu med och ett litet omklädningarum/förvaring.
*******
Mugg HÄR, Kudde HÄR , Picknickväska HÄR, påslakan HÄR

Flotten kommer bli en båt som vi kan åka ut på sjön med, så lite båttema ska den ha med. Det ska bli roligt när snickaren kommer hit och vi får höra lite mer när de kan sätta igång flottebygget.

Jag känner mig piggare idag men det blir fortsatt lungt läge här.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Lexingtons sommarkollektion 2021”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *