Liten tvättstuga

Min lilla tvättstuga blir hallen i stugan, här har vi målat bara. Hyllorna har vi plockat ner från sovrummen och kommer återanvända på olika ställen som här. Hyllorna är i al samma som kökstaket.
Vi har golvvärme här och VVS firman kommer sätta upp tvättmaskinen på en sockel mm på ett säkert sätt osv. Vatten/avlopp och el finns på andra sidan väggen så hade vi inte haft det så hade det blivit svårt. Tvättmaskinen är en sådan som man både kan tvätta och torktumla med, en dyr historia men jag hoppas det blir bra. Vi är ju två vuxna personer och jag jobbar hemma så tid att tvätta finns det.
Vi har köpt en extra frys/kyl också som vi ställt i hallen.
*******
Enkel tvättlina från Rusta
Jag har också beställt beslag i smide och ska sätta en stång under hyllan. Där kommer vi kunna ha galgar och hänga tex skjortor på tork osv Sedan ska jag kosta på mig ett riktigt fint tyg som draperi från Ralp Lauren. Funderar även på att köpa en hängare från Åhléns med fyra pinnar som man kan skjuta ut där på sidan.
Jag tycker vi kommer få till det riktigt bra, så får vi se om vi bygger tvättstuga /badrum sedan. Då blir det massa garderober där inne också och då sätter vi in fönster här i hallen istället så blir det en glasveranda. En sak i taget, vi börjar så här.
Idag drabbades jag av magsjuka och legat däckad hela dagen och bara sovit. Mår bättre nu men det blir en stillsam helg för mig.
Ta hand om er
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Liten tvättstuga”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *