9 år heltid med företaget

 
 
Imorgon är det 9 år sedan jag tog tjänsteldigt från förskolan på heltid för att satsa på mitt företag. 9 år och det känns som åren gått så fort och samtidigt har det hänt så mycket. Att skriva till er är ett sätt att sätta ord på allt, på att se skiftningar i sin vardag, att förstå att livet leder en om man vågar gå med, att sätta ord på sina känslor och det som pågår inom en och utanför en. 
 
Jag skrev några ord om det på mitt instagram idag också. Jag är så glad att jag varit sann, sann mot er och vågat dela med liv som det är. Jag har vågat göra min dröm, vågat vara sårbar och lycklig osv Livet har gett mig så mycket och jag har gjort så gott jag kan med allt. 
 
Idag vaknade jag kl 6 med den här utsikten och så har jag istället sovit 2 timmar på eftermiddagen för jag blev trött. Nu ska vi sätta oss göra lite nya inköp. En bättre antenn för internet, vi ska kolla på diskmaskin, dammsugare till båten och nytt strykjärn mm Nu väntar en ny vecka och nästa helg packar vi igen för att bli klara hemma med flytten och kunna luta oss tillbaka och njuta av våren här. 
 
 
Jag är så glad, så himla glad och pirrig för allt. Det här känns så himla bra.
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”9 år heltid med företaget”

  1. Gratulerer med 9 år!! Herlig å få følge deg, og jeg håper du vil fortsette med bloggen i mange år! Finner så mye inspirasjon hos deg og har endret til blått, beige og hvitt på min hytte/stuga etter at jeg begynte å følge deg:-)
    Beundrer deg så mye for at du også kan vise sårbarhet og ta oss med i også de tingene i livet som ikke går så lett. Du betyr mye som forbilde-tusen takk og varm hilsen fra meg<3

  2. grattis till ditt företag blir nyfiken vad sysslar du med på ditt företag jag drev själv företag i många år tills jag hamnade i rullstol för 18 år sedan så gläds jag åt alla som kämpar på. ha nu en go dag Roy M

  3. Du gör det så bra! Det är så härligt att följa dig. Alla bloggar och Instagramkonton som bara visar upp en "perfekt" bild orkar jag absolut inte följa. 🙄😂 Det är såååå tråkigt. Tacka vet jag konton som ditt som visar att livet går upp och ner. 🤷 Tack för det! 😘

  4. Grattis till 9 år 💐 Jag försöker just skapa min första blogg. Nja inte så teknisk 🙈 papper o penna mer för mej kanske. Men vill prova iaf. Alla namn var tom upptagna. Så började inte så bra 😅 ville bara säga att du skriver väldigt fint och nyanserat. Kul läsning Tack 🙏🍀🍀🍀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *