Min kompis har blivit stor

 
 
Han har blivit stor nu min kompis. Vi övar varje dag på att ge honom ramar vad han får och inte får göra, det går bra. Han är jätteduktig på att gå lös och kommer när han ska kopplas osv han jagar inte katten lika mycket inomhus. Katten och han tycker väldigt mycket om varandra men de kan minsann jaga varandra också…oj. oj vilket liv det är ibland. Pettson bitar bara på sina leksaker, men han har tuggat på ett par tofflor en gång. Han hämtar gärna strumpor, för då tror han att han ska få godis. Han kan vara själv i 3 timmar, det längsta jag varit borta ännu. Han är väldigt förtjust i människor, blir heltokig när någon kommer men jag har ju min hundtränare Sara på Dogsense som lärt mig så många knep. 
 
I perioder är det så mycket att tänka på men jag försöker att träna honom spontant på lite av varje varje dag. Han är mattes kille, men älskar sin husse också och leker mycket med honom och han älskar när ”barnen” kommer hem. Imorgon ska han hem och pussa på Philip igen , då blir det dansa av.
 
Kram Lotta 
 
 
Annonlänkar

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Min kompis har blivit stor”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *