Naturliv

Det blev en sådan fin och lugn dag för oss igår med återhämtning och vi hade sådan tur med vädret. Eftersom Kalle inte kan vara hemma fler måndagar med mig fast det var bestämt så från början så tog han istället ledigt för att bara vara i stugan innan han ska iväg på jobb.
Vi vill upptäcka mer runt sjön , vi hittade en klippa att sitta på där man är helt ensam. Där tog vi en kaffe.
Sitta med ansiktet mot solen och dumglo ut på en glittrande sjö. Det är sånt jag blir stark av.
Vi hittade även en sten ut i vattnet där man kan sitta och ha morgonsol och eftermiddagssol och passar bra att gå till när man är på promenad med hunden.
När vi kom hem så blev det kaffe på bryggan igen och vi tog ett kallbad. Vi ska börja vinterbada och längtar efter vår bastuflotte.
Sedan fortsatte vi spana mot solen för det var så härligt och satt kvar länge, länge och bara njöt av känslan.

På kvällen hamnade vi framför brasan och planerade allt vi vill göra här. Vi får se framöver om vi får bygglov osv men vi önskar bygga ut köket, bygga badrum med tvättstuga, glasveranda, carport och orangeri och vi ska inte göra allt själva. Ja bastuflotte också. Vi får se hur det blir med det , men vi har så roligt när vi planerar vår framtid.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Naturliv”

  1. Har följt dig ganska länge men aldrig kommenterat tidigare. Nu måste jag….ni har det så himla fantastiskt…kärlek och värme strålar om er. Så förnuftiga ni är som har alla dessa underbara planer och framförallt att flytta till "stugan". Fortsätt njut av dagen och skål på er båda…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *