Jag var 34 när jag startade bloggen, nu är jag 46

n
Å vad mycket fint ni skriver till Kalle och mig om vårt nya val i livet, att flytta till stugan. Så kul att vi kan inspirera er! Vi vill inte skiljas, vi vill inte gå trötta och bittra, vi vill bara följa hjärtat och fortsätta gå mot våra drömmar tillsammans. När jag startade bloggen var jag 34 är nu är jag 46. Det är ganska självklart att både jag, bloggen, mitt liv och mina intressen förändras med åldern.
Att flytta till ett mindre ställe innebär ju att sätta riktning, hur vill vi har vår framtid. Vad är viktigt för oss och det här känns så rätt. Vi hade aldrig flyttat om vi inte kunnat köpa stugan, men nu ska vi bara följa känslan.
Min klänning är från  Sharpman  men sålde slut efter jag visat den på instagram, finns i grått också. Massa andra fina höstplagg kan ni kika på. Många mysiga tröjor.
Tänk att få bo och vakna här på morgonen, här där nya drömmar ska förverkligas och här kan vi ha ett rikt liv med närheten till sjön och andra sjöar med allt vad det innebär.
Det känns ju inte som att vi byter ner oss fast vi kommer gå från 7 rum och kök till 3 rum och kök utan det känns som vi byter upp oss. Vi kommer ha det så bra här och få sådan kvalité och Kalle och jag känner så lyckliga över att fortsätta vår framtid tillsammans .
Nu ska vi ut och gå. Kalle tog ledigt idag för mycket jobb väntar för honom framöver. Det ska bli kaffe på en sten vid en sjö.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Jag var 34 när jag startade bloggen, nu är jag 46”

  1. Tänk, jag tycker att ni gör helt rätt. Livet är här och nu och erat hus vid sjön ser så mysigt ut. Jag bor själv ute i skärgården och det finns inget härligare än havet/sjön, det är så rogivande. Kram Eva

  2. Bra beslut! Jag bodde i stor villa med tillhörande stor tomt. Nu efter en skilsmässa och 10 år senare med utflugna barn så bor jag på 55kvm. Det går snabbt att städa och jag har en god ekonomi och planerar/hoppas på att kunna ha ett boende utomlands så småningom. Jag skulle kunna bo större och "finare" men vill inte ta den kostnaden, trivs i min lya och spar pengar till ett boende på varmare breddgrader i framtiden. Tycker att ni gör rätt!

  3. Hej, oj vad jag är avis på er! Våra barn har också nu flugit ut och vi sitter här i ett stort hus…just en stuga som er skulle vara helt super!!
    När du skriver om förändringar, inte betyder väl det att du slutar blogga ? Älskar din blogg! Härligt att få följa med ditt/ ert liv… Ha en skön höst, Kram Davina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *