Amsterdam

Jag har haft en sådan bra dag. Pigg och glad och hunnit massor. Nu har jag ätit lunch och ska fylla bilen med återvinning och sedan vila en stund. Även om jag inte kan somna så är vilan också viktig.
Kalle ska åka på lite utlandsjobb framöver och då ska jag passa på att städa och rensa lite mer här hemma. Jag har redan gjort det många gånger här inne men nu ska det rensas överallt i varje vrå. Vi kommer ju nästan inte ta med oss några möbler, eller utemöbler osv I stugan har vi redan det mesta. Det finns ändå massor som ska med, personliga saker och saker man inte vill skiljas ifrån.
Har ni spanat in Rituals nya kollektion Amsterdam? Jag tänkte köpa nästa gång, så fina flaskor.
Ha en toppenfin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Amsterdam”

  1. hej LOtta! skall ni flytta??? tror bestämt att jag missat något, men läser ju här nästan varje dag, vad har du på gång 😉 …berätta!

    kram kram /Mia

  2. ….meeeen nu hittade jag ju det långa inlägget om flytt tankarna!!

    -hur har jag kunnat missa det?..förstår varje ord och tanke, gu va spännande ni är så modiga som gör det som vi flesta andra bara pratar om…
    Själv är jag en hemnet knarkare och drömmer varje dag om att lämna stan men alla stora beslut sätter snabbt krokben, får läsa mer här och bli smittad av eran entusiasm.

    många varma hälsningar från mig/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *