Mur vid huset

I stugan finns det en sådan fin liten mur på framsidan när man kommer dit. Det går såklart en väg till stugan och den är öppen på vintern ( finns många permanenta hus runt omkring) också och vägen plogas osv varje dag men som jag aldrig visar på bild. Jag vill hålla livet vid stugan så privat som möjligt även om jag skriver och delar med er.
Trädgården gjorde den förra ägaren iordning innan de sålde. Så här finns en gräsmatta mot sjön som jag kan forma som jag vill. Om vi får bygglov så kommer vi bygga en fin glasveranda mot väggen till vänster mot sjön som vi kan ha som matsal. På höger sida kommer vi sätta upp staket eller gärdesgård.

Å även om vi inte får bygga i framtiden så klarar vi oss här om vi bara får en tvättmaskin. Vi kommer behöver hyra ett förråd framöver så det ska jag börja söka efter. Philip och Julia har en lägenhet som de ska ta över efter Julias bror troligtvis i juni när de tar studenten så lite så är läget just nu. Vi får se lite vad hur allt utvecklar sig. Kommer ha fullt upp bara med att rensa hemma inför en försäljning.

Nu blir det promenad i skogen med Pettson och sedan vila lite igen. Tar många pauser nu så jag blir pigg igen
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Mur vid huset”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *