Bygga orangeri

Ibland hittar jag bilder på datorn som jag glömt att visa er, det spelar ju inte så stor roll om det blir senare heller för allt blir som ett arkiv här på bloggen och finns även att söka på google när man vill.
Min köksträdgård är såklart något som jag kommer sakna och mitt orangeri, men jag hoppas ju kunna bygga upp allt det vid sjön fast i mindre skala och så sjöutsikt som jag alltid drömt om att äga.
Idag rensar jag här hemma, Det går inte så fort men jag har inte bråttom. Jag jobbar ju lite mindre så jag har mer tid att bara pyssla runt med det som jag känner för. Jag tar dagen lite som den kommer och har det såååå bra.
Ta hand om dig också, det rullar ofta på väldigt mycket i ens vardag. Det gäller stanna upp då och då för att fundera , samla kraft och sätta riktning.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Bygga orangeri”

  1. Ni har så mycket spännande och se framemot, allt kan bara bli bättre. Planeringen inför era kommande projekt är ju halva nöjet, även om det inte alltid blir som man har tänkt frän början.
    Du bloggar i din egen takt, och vi följare är så glada få ta del av dina fina inlägg.
    Vi följer med även om det blir färre inlägg.
    Kram ❤

  2. Har följt dig länge. Jag gillar allt som du skriver o fotograferar. Vilken människa du är en som är full med idéer o tanka. Varit med om mycke men ändå så positiv👍👍👍från en blåsig piteå.👍👍

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *