Man måste inte veta allt i förväg, men man måste följa hjärtat

 
 

Nu är alla med på tåget, jag har pratat med de närmsta och nu är alla med på vår resa och förstår hur vi känner och stöttar oss. Känns så härligt! Innan ett stort beslut så känns det väldigt jobbigt, vad ska alla säga men bara man följer hjärtat ❣ så blir det bra. Axlarna sänker sig en smula och det kommer luft in i lungorna. Andas. Det blir tufft ett tag innan hjärnan ställt om sig, många minnen till det gamla osv men sedan är man på väg på det nya. 

 
Vi har hittat en lagerlokal nära stugan som vi kan hyra, så nu kan jag bara packa i lådor och plastbackar för att ta med oss allt dit framöver. Vi kommer spara en del möbler också osv Nu letar vi ett orangeri/ växthus som vi kan hyra in oss på med alla krukor så att vi kan spara allt tills vi själva har ett nytt. Detta är inte aktuellt förrän nästa sommar. 
 
Vi kan planera en del för framtid,  men vi får se sedan hur allt går att lösa. Jag tar det som det kommer. Det viktigaste för mig är att människorna mår bra, allt annat löser sig. Det kommer ändå inte bli som man planerar, men det blir bra ändå. Man måste inte veta allt i förväg, men man måste följa hjärtat. Jag vet bara att jag ska bo på den platsen framöver sedan får det bli som det blir.
 
Så nu ska jag sätta fart här. Jag tar åter igen dagen som den kommer. Hoppas du har det bra och en bra dag!
 
Kram Lotta 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Man måste inte veta allt i förväg, men man måste följa hjärtat”

  1. Høres så godt ut å ha tatt en beslutning som kjennes riktig og så få støtte fra de nærmeste! Glad på deres vegne!
    Og så er jeg også glad for at du vil fortsette å dele på bloggen selv om det kan hende det blir i et roligere tempo. Jeg syns din blogg er den aller beste og den gir meg så mye inspirasjon! Elsker ditt sommerhus og alle bildene derfra. Fortsett å følge hjertet for all ting går ut fra det<3 Ønsker deg en fortsatt fin høst!

  2. Klart man ska följa sitt hjärta. Man lever bara en gång och ska ta tillvara på de.
    Hade inte erat hus legat så långt bort hade jag köpt det med en gång. Eller så skulle man följa sitt hjärta och bara flytta. Helt underbara ställen båda era hus. Ni har tagit så väl hand om dom.
    Allt kommer bli så bra när ni får egna all er tid till paradiset vid sjön.

    Ta hand om er kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *