Sjöutsikt

Kalle ska till stugan ikväll igen och måla och sover där och jag fortsätter här hemma idag att städa. Min bonuspappa kommer och kör släpkärra för jag har ingen dragkrok på den bilen som är hemma och så kan jag följa med att tömma och samtidigt tömma det jag har i bilen.
*******
Philip ska stå på bakluckeloppis på fredag också när han har höstlov så jag samlar saker till honom. Min son är en liten entreprenör, ja nu är han inte så liten längre. Han är en varm , snäll kille med ett stort hjärta ❣ och fyller 19 i början på nästa år.  Han är väldigt om sig och kring sig och har massa driv och idéer precis som jag har varit.

Jag ska ta och koka mig några ägg och ta mig en till kaffe och sedan är det bara att sätta igång igen. Det är en sådan befrielse och skön känsla att rensa saker. Det är allt från badleksaker till skridskor, verktyg, gamla brädor och gud vet vad. På sjön har vi inte upplevt hård is än, förra vintern blev det aldrig någon sådan is så jag ser fram emot när vi kan åka skridskor på isen.

Nu ska jag sätta lite fart här. Ha en fin dag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Sjöutsikt”

 1. Vilket enormt jobb du gör inför flytten! Fantastiskt!

  Har ni sökt bygglov för att bygga ut stugan?

  Får man sätta upp ett Attefallshus när det är strandnära OM ni inte får bygglov?

  Ha en fin dag, Lotta!

  1. Hej
   Vi har inte ansökt om någonting , tar allt som det kommer framöver. Får vi inte bygga så blir det bra ändå . Nu behöver vi bara fixa tvättmaskin innan vi flyttar då klarar vi oss. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *