Jag vill äga min tid

 
 
Jag vill äga min tid. Jag vill vakna på morgonen och känna att jag har tid att pyssla med något och visa er. Den tiden känns det inte som jag har nu. När vi köpte stugan så var jag inte hjärntrött och det är jag nu. Mitt liv är på ett helt annat sätt nu vilket gör att jag fungerar inte som jag gjorde för 3 år sedan.
 
Jag behöver mycket mer tid för att sätta fart med något. Jag vill göra massa roliga pyssel och saker som jag gjorde förr men jag kommer sällan dit. Jag kan inte göra saker lite snabbt längre och här på bloggen ska man gärna göra saker eller skriva flera gånger om dagen för att upprätthålla som den är nu. Jag vill inte ha en massa samarbeten med någon kräm för ansiktet bara för jag ska tjäna pengar. Jag vill ge er det som jag tror på och när jag tipsar om en kräm så vet ni att det där är på riktigt. Hon gör det för hon verkligen gillar den krämen. 
 
 
När vårt stora hus med trädgård blir sålt så kommer jag få mycket mer tid att vara på ett ställe. Jag kommer också ha det väldigt bra ekonomiskt,  inte behöva känna att jag måste jobba så mycket om jag inte vill och jag kommer inte behöva städa, klippa gräs, underhålla stora huset och åka mellan husen. Jag kommer heller inte ha några barn hemma längre vilket känns konstigt. 
 
Jag vill komma till ett läge när jag kan känna lite rastlöshet, där jag har råd att tacka nej till saker som jag inte tycker jag vill göra, Jag vill komma till ett läge där jag bara funderar på vad ska jag pyssla med idag för att visa er. Det kan vara ett höstpyssel, fina blomster arrangemang eller en liten upplevelse eller något annat kul. 
 
 
 
 
*****
 
Min hjärna just nu tål inte stress, den behöver mycket tid för att starta upp saker, den kan inte göra flera saker samtidigt osv som jag kunde förr. Bloggen är ju mitt heltidsjobb och jag vill så gärna kunna och inspirera i framtiden så jag vill äga min tid för att kunna ge er mer och för att få vara på ett ställe och en plats vi verkligen älskar. Så jag längtar!!
 
Idag fortsätter vi att tömma gamla skolan, släpkärra nummer två är klar och jag ska ut nu och fortsätta städa och får hjälp av min mamma och bonuspappa. 
 
Kram Lotta 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Jag vill äga min tid”

 1. När jag läser din blogg numera känner jag hur ett lugn infinner sig. Mitt höga blodtryck sjunker, pulsen saktar in, axlarna sänks och lungorna fylls med syre. Det är en så skön känsla när både lugn och inspiration utvecklas samtidigt. Fortsätt skriv som du gör, vi är många som uppskattar det!

 2. Hej

  Att sälja ett hur är ett heltidsjobb och även om det känns skönt att ta beslutet att sälja är det ändå med viss sorg man (läs jag) gör det.
  När vi beslutade oss för att sälja vårt hus och "hyra oss fria", var det med blandade känslor. Vårt hus som vi totalrenoverat och lagt ner själ och hjärta i, skulle skådas i minsta detalj och någon annan skulle bo där… När det väl var sålt infann sig ett lugn som var så himla härligt.

  Nu "hyr vi oss fria" och sommarhalvåret spenderar vi i sommarstugan.
  Lycka till, men ta det lugnt.

  MVH

  Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *