Tack mamma och bonuspappa

a
Jag hade tänkt vara hemma och röja fram till fredag för att vara ledig i helgen och vara här i stugan men sedan ville sonen ha kompisar så jag åkte hit tidigare och tänkte att vi får åka hem i helgen och städa klart… men sedan fick jag hjälp av min mamma och bonuspappa.
De har hjälpt mig att köra till tippen och mamma har gått med sin trollstav och putsat både inne och sopat golv i gamla skolan så nu ringde hon och sa at det såg rätt fint ut. Alltså , hur snälla är de inte ❣
Min son skulle iväg på både det ena och andra så nu har jag bestämt mig för att landa här några dagar till. Känns så skönt. Jag älskar att få vara på ett ställe utan stress.
Min hjärna behöver vakna på morgonen och veta att den kan ta allt i sin takt. Idag tog jag in mossa och pyntade mina ljusstakar från Ernst. Älskar dessa. Finns HÄR  ( den lilla)
********
Jag ska fortsätta att städa lite här och varit ute på en lång promenad med Pettson.
I Östergötland har Covid ökat så mycket igen så jag tänker avstånd nu och hålla mig ifrån olika tillställningar, träffa människor osv. Både för att jag inte orkar sånt och för att minska på smittspridningen. Det blir en lugn helg i stugan och jag hoppas vi ska ut och gå. Om det är fint väder kanske vi tar oss till vandringleden på Gränsö i Västervik. Vi har lika långt till Västervik som Linköping och vår närmsta lite större stad är Vimmerby.
Ha en skön torsdag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Tack mamma och bonuspappa”

  1. Du skickar ut ett sånt lugn när du skriver.. så skönt att bara få landa, tända ljus och "bara vara". Ha en härlig lördag, fina du.
    KRAM

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *