Jag sjöng en sång och det kom tårar

Jag gick ner på bryggan med mitt kaffe, tog en filt och suttit där en lång stund i tystnad. Jag har hunnit se molnen svisha förbi grantopparna på andra sidan sjön, löven som sakta faller från träden ner i vattnet, en fisk som rör sig. Jag hör grannens tupp som gal och så en lång oerhörd skön tystnad.
Jag sjöng en liten sång och det kom tårar. Det känns så bra här. Allt är så vackert och stilla och jag vet att vi är på väg till rätt plats. En stund av tacksamhet och glädje. Jag längtar så att landa och få vara här länge. Jag vill vara kreativ här och bygga ett liv utifrån den här nya platsen. Jag känner det så starkt.

Idag ska jag hem och fortsätta röja och städa. Jag har hela veckan på mig så det känns bra, tid finns och jag kan få hjälp att köra släpkärra när sonen är hemma på höstlov. Jag kan faktiskt med köra släpkärra så inte för den delen 😉 Vi ska fortsätta tömma så mycket som går denna veckan. Tippen och hjärta till hjärta och allt som vi ska skänka bort. Det är min vecka det.
Nu får du ha en toppenfin dag så ska jag packa bilen och hem och röja vidare….
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Jag sjöng en sång och det kom tårar”

  1. Underbara bilder, förstår att ni har funnit ert lilla paradis! Varmt lycka till med rensning och så småningom flytt. Kan inte bli fel!!
    Höstkramar🙏🏻🍁🍃

  2. Hei.
    Flyttet for fire år siden, og vet hvor mye jobb det er. Det var veldig befriende å få flytte til en ny plass ved sjøen og skogen. Trenger ikke barna deres noe til sine nye boliger?
    Lykke til med flyttingen. Huset ved vannet er helt nydelig. Skjønner godt at dere trives der. ♥️🍁❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *