Jag vill, men jag kan inte

Jag gick upp tidigt idag för att sminka mig och sätta på diskmaskin, tvättmaskin osv och nu sitter jag här och skriver. Idag ska jag till stan en sväng. Tänk att något som man gjorde så lätt för två år sedan kan bli så stort idag. Jag ska verkligen försöka njuta av min dag i stan. Jag skulle behöva åka till Ikea en sväng också men vi får se.
Jag känner nästan aldrig när jag är i stan om jag blir sjuk, det blir när jag kommer hem. Det kan bli så att jag får ligga i migrän osv nu i flera dagar, men det är också viktigt att inte stänga in sig helt heller. Så svår balansgång, ni som haft hjärntrötthet/varit utbrända vet. Jag vill… men jag kan inte göra allt jag tänker just nu. Att vara hjärntrött kräver tålamod och tid.

Jag skulle vilja köpa lite fina ljus , servetter och så fylla på med mitt goda kaffe. Jag skulle vilja köpa några ostar till helgen från Norins, det var såååå länge sedan. Jag skulle gärna vilja köpa någon ny fin växt i köksfönstret och lite nya underkläder osv Ja skulle vilja men vi får se hur det känns. Det viktigaste är att byta storlek på ett par fina skor, ett jobb som jag ska fota snart och att gå inne i stan är mycket bättre för då kan man gå ute mellan affärerna.

I vilket fall har jag ju sådan tur som har en dotter som bor i stan och är ledig idag från skolan så hon ska följa med och vara med mig. Nu är det hon som får ta hand om sin mamma 🙂 Jag ska skjutsa Julia ( Philips flickvän) till salongen och starta med en kaffe hemma hos Elin och Jakob som har 5 min till city. Philip är hundvakt så jag kan vara borta så länge jag vill.
Jag hoppas på en riktigt mysig dag, det blir det….sedan är det bara att vänta att se om hjärnan klarade av det….
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Jag vill, men jag kan inte”

  1. Samma här, har haft det såhär mer eller mindre i några år nu.
    Har blivit expert på att hitta lugna caféer med dämpad ljudnivå, avskyr butiker med hög musik och mycket dofter… Tar lite i taget.

    Vad jag ville säga var egentligen bara kram på dig och ha en bra och lagom dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *