En dag i stan

Jag har haft en sådan mysig dag och när jag är på stan känns det ofta bra. Jag har mina isningar i huvudet osv men det känns inte så mycket när jag är där utan dagen efter eller några dagar efter. Vi har besökt många butiker och jag har hittat så mycket fint och blir jag sjuk imorgon får det väl vara värt det. Ja mycket ljus och servetter som jag längtat efter, jag bunkrar och vill ha hemma och vet inte när jag kommer till stan nästa gång.
Sedan har jag köpt mitt favoritkaffe, kryddor och riktig malen kardemumma till bullarna. Jag har fått träffa Elin i flera timmar också och det var mysigt. När vi kom tillbaka till lägenheten bjöd jag på lunch.
Vi var inne på Ikea också och jag skulle köpa plastlådor med lock men de var slut. Hittade lite annat fint som julpapper.
Ja det var länge sedan jag visade lite shopping. Ni får se mer en annan dag.
 Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *